معرفی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها

شناسه نوشته : 16380

1394/07/25

تعداد بازدید : 1177

معرفی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها

 

 

 

معرفی مدرسه و هدف از تأسیس

 

 

«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِين وَ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ عَلَى رسول الله وَ عَلی آلِهِ الطَیِّبینَ الطَّاهِرِين، لاسیّما اللُّهمَّ صلِّ علی کَهفِ الحَصین و غیاث المُضطَرّ المُستَکین، المهدی المنتظر عجّل الله تعالی فرجه و جعلنا من اعوانه و انصاره».


قرآن کریم :  «کونوا رّبانین بما کنتم تعلمون الکتاب و بما کنتم تدرسون »


پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری الهی عالمی فرزانه از تبار انبیاء و اولیاء، امام خمینی و گشایش افق های تازه و نوپدید در برابر اندیشمندان و متفکّران اسلامی و پیدایش پرسش های جدید و نیازهای علمی و فکری در ساحت های مختلف دینی، حقیقت نابی است که همه عالمان و متفکران را به هم اندیشی و هم افزایی فرهنگی و معنوی و تربیتی و آموزشی و پژوهشی دعوت نموده است.

بی شک طی این مسیر سخت و پر دست انداز و پاسخگویی به همه نیازهای موجود، محتاج برنامه ریزی درست و راهبردی است که بتواند با مدیریت صحیح در یک جدول زمان بندی متناسب همه اهداف و آرمان ها را محقق و عملیاتی نماید.

حوزه کریمه اهل بیت سلام الله علیها زیر نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با الهام گرفتن از رهنمودهای معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی رحمت الله علیه و ارشادات و راهنمایی های مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مّدظله العالی ، بر این باور است که تربیت عالمان دینی و پرورش متفکران اسلامی و تشکیل مجموعه مبّلغان دینی و اهتمام ورزی بر فراگیری و آموزش دقیق دروس حوزوی و بهره گیری از عالمان اخلاقی جهت تهذیت و تزکیه نقش و آشنایی با روش ها و شیوه های درست پژوهش و تحقیق در علوم اسلامی می توان به آن اهداف و آرمان ها نائل آمد.

مهم تر این که دانشوران و دانش آموختگان مدرسه کریمه اهل بیت سلام الله علیها بانوانی هستند که در ساخت جامعه ی معنوی و مهندسی تربیت خانوادگی و اجتماعی از نقش و تأثیر مضاعفی برخوردارند، زنان، هم خود را می سازند و هم مردان و زنان آینده را، هم خود فرا می گیرند و هم بستری پاک و پاکیزه برای انتقال به نسل آینده هستند، تأکیدات قرآن کریم بر نقش بی بدیل بانوان در کنار انبیاء بزرگ الهی و ساماندهی های خاموش و آرام آن ها درسی است که موفقیت نهضت های الهی را اگر نبود خدمات و ایثارگری های حضرت خدیجه سلام الله علیها در کنار پیامبر عظیم الشأن اسلام صلی الله علیه و آله و سلّم و اگر نبود فداکاری ها و از خودگذشتگی های حضرت فاطمه سلام الله علیها در کنار امیرالمؤمنین سلام الله علیه و اگر نبود شجاعت و درایت فوق العاده حضرت زینب سلام الله علیها در کنار سید الشهداء امام حسین سلام الله علیه هرگز نه اسلام پیروز می شد و نه حق ولایت برهمگان آشکار می گردید و سخت تر از همه این که کربلاء در کربلاء می ماند.
مدرسه کریمه اهل بیت سلام الله علیها با تکیه بر نیروهای درون زا، در نظر دارد با استفاده از بهترین کادر آموزشی و اداری و با بهره گیری از مجرّب ترین اساتید در رشته های مختلف و با اجراء دقیق ترین برنامه های حوزوی و با استفاضه از انوار قدسی اساتید موفق اخلاق، نسل جدیدی از دانشوران حوزوی خواهر را به جامعه ی مبارک اسلامی تقدیم نماید. آرمان خواهی و واقع نگری، آنگاه که با یکدیگر آمیخته می شود تحقّق امیدهای بزرگ را ممکن می سازد.

با التجاء به عنایات دائمی پروردگار بزرگ، و تمسّک به ذیل توجهات اولیاء الهی و ائمه معصومین خصوصًا امام کون و مکان حضرت ولی عصر اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشّریف و با نثار خالصانه ترین درودها و تحّیات بر روح مطهر شهدای عزیز و امام شهداء و با دعا برای سلامتی و طول عمر رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ای و با الهام گرفتن از مشکات نور و کانون معنویت و مرکز عنایات و برکات، حرم اهل بیت و مرقد منوّر حضرت فاطمه ی معصومه
سلام الله علیها این قدم بزرگ و مبارک را برمی داریم و از شما بازدیدکننده ی کریم و بزرگوار تمنّای مساعدت و ارائه پیشنهادات و التماس دعای خیر داریم. 

 

خادمه مدرسه کریمه اهل بیت

پرهیزگار             

 
 


 

جایگاه نقش زن در جامعه و حوزه


... قبل از انقلاب اسلامی زن در امور مختلف اجتماعی نقشی نداشت و فعالیت زنان یا نبود یا تأثیرگذار نبود؛ بلکه از زن استفاده ابزاری می شد. از زن به عنوان ابزار فساد اخلاقی بهره گرفته می شد و در یک کلمه می توان گفت زن قبل از انقلاب، نقش منفی داشت و مقلّد فرهنگ اروپایی و مروّج آداب و رسوم آنها بود. امّا امام راحل ، روح تازه ای به ملت ایران و زنان و بانوان اسلامی دمید و چند مسأله اساسی را در باور زنان جای داد.

1) زن می تواند مستقیم و تاریخ ساز در جامعه خودش نقش ایفاء کند.

2) زن برای اینکه بتواند عنصر مفید باشد و به عنوان کالایی برای سودجویی نباشد باید در پناه اسلام قرار بگیرد و به طرف تدیّن و التزامِ به اسلام، روی بیاورد. بنابراین هم لازم است که زن در صحنه حضور داشته باشد و هم لازم است حضور او یک حضور  عفیفانه  و سازنده باشد. 

از سال های قبل دانسته می شود دشمن فرهنگی اسلام تلاش می کند که یا زن را از صحنه انقلاب اسلامی به خانه نشینی و پرده نشینی برگرداند یا اینکه حضور عفیفانه زن را تبدیل به حضور مفسده انگیز کند. در اینجاست که نقش حوزه های علمیه خواهران به عنوان پایگاه نشر دین و کانون اندیشه های اسلام ناب رخ نشان می دهد.

حوزه های علمیه خواهران می تواند با جذب نیروهای مستعد، هم حضور زن را در جامعه حفظ کند و هم به آن حضور، نقشی سازنده بدهد. بنابراین، اهمیت حوزه های علمیه خواهران در اینجا بیشتر آشکار می شود. اگر حوزه های علمیه خواهران کانالی باشند برای اکثر خواهرانی که می خواهند وارد جامعه شوند و ما بتوانیم در مقاطع مختلف این کانال فیلترهای مناسب، صافی های دقیق نصب کنیم، به گونه ای که تمام خروجی های این کانال، برخوردار از شرایط فرهنگیِ مورد نظر رهبر انقلاب اسلامی قرار گیرد، می توانیم بگوییم به آرزوی خود رسیده ایم. البته این حرف به این معنی نیست که حوزه فقط کانال انتقال باشد. بلکه منظور این است که چنین نقش ارزنده ای نیز در دستور کار او باشد.

الحمدلله گام های بزرگی برای تحقق این امر بزرگ برداشته شده و بانوان زیادی تا به حال جذب حوزه های علمیه خواهران گردیده اند. لذا براساس تقاضای متعدد و کمبود فضای آموزشی در یک اقدام چشمگیر و مؤثر، مرکز مدیریت خواهران قم همزمان در 4 منطقه اساسی قم، 4 مدرسه جدید تأسیس نمود که مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها از جمله مدارس جدید التأسیس است که از بهمن ماه سال 1392 شروع به فعالیت نموده است.

 

دریافت فایل آشنایی با مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها

 

  

 

 

مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها

اوقات شرعی

امروز : پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
۱۹ جمادى الاول ۱۴۴۶