جشن میلاد بانوی گرامی اسلام ، حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن ، در مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها
مراسم جشنی به مناسبت میلاد با سعادت دخت نبیّ مکرّم اسلام صلی الله علیه و آله و سلّم، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، روز چهارشنبه مورّخ 25 اسفندماه، در آخرین روز درسی سال 1395، از سوی معاونت فرهنگی تربیتی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها بر پا گردید. در این مراسم پر بار و معنوی، طلاب برنامه هایی اجراء نمودند که از قبیل تواشیح و مولودی خوانی. و در ادامه نونهالان مهد کریمه اهل بیت سلام الله علیها نیز سرود زیبایی در وصف آن حضرت اجرا کردند. سپس طلاب گرامی مدرسه کریمه سلام الله علیها به تذکرات مشفقانه مدیر محترم مدرسه گوش سپردند و در انتها از بیانات سخنران ارجمند سرکار خانم مهکی کسب فیض نمودند.
و در پایان مراسم به طلاب ورودی 95، به رسم پاسداشت روز زن، به هر نفر یک مقنعه اهدا گردید.
مدیر محترم مدرسه کریمه، پس از تبریک میلاد خجسته حضرت زهرا سلام الله علیها و آرزوی سال خوب و پر برکت، دو پیام برای طلاب مدرسه به مناسبت فرارسیدن تعطیلات فروردین داشتند.
اولین پیام ایشان با این مضمون که، تعطیلات وقت مناسبی است برای این که خود را مهک بزنیم و این که ببینیم ما نسبت به آموخته ها و دارایی ها و زحماتی که کشیدیم در چه مرحله ای هستیم و جبران مافاتِ عباداتی مانند قرائت قرآن و دعا، خواندن نماز شب، محاسبه نفس و ... را داشته باشیم.
پیام دوم مدیر محترم به طلاب این بود که در این ایام خود را مورد امتحان قرار دهیم، ببینیم در این ایام رشد خواهیم کرد یا خدای ناکرده دچار افت و عقب گرد می شویم؟! حال اگر با این مجالس و دید و بازدیدهایی که در آن ها پا می گذاریم، افت کردیم، معنایش این است که ما در مرحله اسلامیم و هنوز ایمان وارد قلب های ما نگردیده است. و شاهد بر این مطلب را آیات 14 و 15 سوره حجرات قرار دادند.
و استاد ارجمند سرکارخانم مهکی در بیانات خود فرمودند.
باید حضرت زهرا سلام الله علیها را از زبان مخالفین ایشان بشناسیم اینکه منابع اهل سنت درباره ی خانم سلام الله علیها چی می گویند. که در این راستا ایشان فرمودند، در کتب اهل سنت در لسان المیزان ابن حجر عسقلانی نقل می کند: پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم فرمود: آدم و حوا در بهشت نوری را دیدند (قبل از آمدن روی زمین) سؤال کردند این نور از کیست؟ پاسخ شنیدند، نور فاطمه سلام الله علیها است. و اینکه نطفه حضرت سلام الله علیها، بهشتی است و به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّماشاره می کنند که پس از خوردن میوه بهشتی حضرت به امر خداوند از آن میوه منعقد گردید.
آیا ما نمی توانیم از این کارها انجام دهیم؟
این که خداوند بخواهد ما را کوثر کند و کوثرها به ما بدهد و ما را تربیت کننده این کوثرها قرار دهد، آیا امکان پذیر نیست؟ آیا نمی توانیم تلاش کنیم تا به حداقل ها [نسبت به حضرات] برسیم یا باید به حداقل ها اکتفاء کنیم؟
استاد به حدیث نبوی نقل شده در منابع اهل سنت از عایشه اشاره می کند، که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم فرمود: من هرگاه بخواهم بوی بهشت را استشمام کنم زیر گلوی فاطمه را می بویم. ...
در منابع اهل سنت عبد الرحمان شافعی در نزهة المجالس آمده که همدم مادر در بطن ایشان بود؛ و حضرت خدیجه سلام الله علیها دائم الذکر بودند.
تذکرات استاد: با توجه به رابطه مادر و جنین اشاره نمودند که باید مراقب گفته ها و شنیده هایمان باشیم و هیچ فکر غیر خدایی در خود راه ندهیم .
معرفت پیدا کردن مادر و آمادگی برای بارداری و کسب کردن مهارت لذت بردن از بارداری .
تکلیف اول طلبه بچه داری است. درس رو برای همین می خوانید هر دو کار باهم میسّر است.
مشاهده تصاویر مراسم جشن میلاد حضرت زهرا 24 اسفندماه 95
معاونت فرهنگی تربیتی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت سلام الله علیها